Voor dierenarts, paraveterinair en overig veterinair personeel

Actueel

Interested in working as a Veterinarian (m/f) for the NVWA?

Veterinarians M/F

For the purpose of an increase in surveillance and export certificationof

products of animal origin, Flexvet is looking for a

3-th  group of veterinarians on behalf of the

Netherlands Food and Consumer Product Safety Authority (NVWA).

Are you interested?

 

Lees meer

Gezocht: Dierenarts/practitioners m/v voor de NVWA!

FlexVet zoekt in opdracht van de NVWA voor de afdeling Certificeren op Afstand (CoA) in Utrecht:

2 DIERENARTS/ PRACTITIONERS (m/v).

Als gevolg van een mogelijke no deal-Brexit kunnen per 12 april 2019 de exportcontrole werkzaamheden fors toenemen. Om dit alles in goede banen te leiden heeft de afdeling CoA extra capaciteit nodig. Als Practitioner bij de NVWA kom je werken bij de afdeling Certificeren op Afstand (CoA) te Utrecht. Als een exporteur levende dieren, levende producten, dierlijke producten, levensmiddelen of andere producten wil exporteren, kan de exporteur bij de NVWA de benodigde exportdocumenten aanvragen. De afdeling CoA certificeert de exporten die zonder een inspectie op locatie kunnen worden beoordeeld en gecertificeerd. Daarnaast bereidt de afdeling CoA de exportdocumenten en de certificeringen van de inspecties op locatie voor. Geïnteresseerd? Meer informatie vind je op deze site bij vacatures:  vacaturenummer 5878.

Lees meer

2e groep Europese dierenartsen aan de slag in Nederland!

Afgelopen weekend is er weer een groep buitenlandse dierenartsen aangekomen in Nederland. Zij zijn geworven door FlexVet en zullen worden opgeleid tot toezichthoudend dierenartsen bij de NVWA. Voordat zij met de opleiding beginnen, gaan zij eerst een aantal weken de schoolbanken in om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen. Zondag hebben zij tijdens een gezellige bijeenkomst kennis gemaakt met elkaar, met Wageningen en met een aantal Nederlandse eetgewoontes zoals de bitterbal.

Wij zijn trots op de dierenartsen die zich in Nederland willen gaan vestigen en samen willen zorgen dat het tekort aan dierenartsen voor de NVWA in de komende jaren tijdig voorkomen kan worden. FlexVet zal zich blijven inzetten om de flexibele arbeid in veterinair Nederland te verzorgen, duurzaam en toekomstbestendig.

Lees meer

Veterinaire Carrièrebeurs Utrecht

FlexVet is op vrijdagmiddag 15 maart persoonlijk aanwezig op de Carrièrebeurs  op de Faculteit  Diergeneeskunde in Utrecht. ’s Middags kun je ons vinden met een stand op de beursvloer. Vanaf 17.30 uur  is er een inloop voor Master studenten waarbij je de diverse stands kunt bezoeken en er een hapje en drankje klaarstaat. Benieuwd wat FlexVet voor jouw carrière kan betekenen? Ferdi Demir en José Waanders zijn aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Tot dan!

Lees meer

DVM-EU

Vorig jaar heeft FlexVet in opdracht van de NVWA dierenartsen uit EU-lidstaten naar Nederland gehaald om opgeleid te worden als officiële dierenarts voor de NVWA. Mogelijk heb je dit meegekregen in het nieuws van de afgelopen weken; https://www.nrc.nl/nieuws/FlexVet-EU-dierenartsen. FlexVet heeft op twee vrijdagmiddagen, voor de EU-dierenartsen, een rondvaart door de grachten van Utrecht georganiseerd. Een hapje en een drankje zittend in een stalen sloep terwijl de eeuwenoude binnenstad van Utrecht langs gleed, het zeer Nederlandse woord gezellig is meerdere malen gevallen.

Wij zijn trots op de dierenartsen die zich in Nederland willen gaan vestigen en samen willen zorgen dat het tekort aan dierenartsen voor de NVWA in de komende jaren tijdig voorkomen kan worden. FlexVet zal zich blijven inzetten om de flexibele arbeid in veterinair Nederland te verzorgen, duurzaam en toekomstbestendig.

Lees meer

9 maart: PJD Symposium: Bridging the gap!

Jij kunt in jouw leven één carrière doorlopen. FlexVet heeft gedurende 18 jaar honderden veterinairen op de belangrijkste momenten van hun carrière ondersteund; een spiegel voorgehouden, prioriteiten laten stellen en de passende praktijk helpen vinden. Van net afgestudeerd dierenarts naar praktijk eigenaar. Wil jij ook groeien, gebruik makend van onze ervaring? Neem dan contact op via info@flexvet.nl, laat jouw gegevens achter, en maak kans op gratis toegangskaarten (5x DA & 5x student DGK) Bridging the gap? FlexVet verbindt.

Lees meer

Een gelukkig, gezond en werkzaam 2019!

De medewerkers van FlexVet wensen iedereen een gelukkig, gezond en werkzaam 2019!null
In het nieuwe jaar op zoek naar een (andere) baan?
Bekijk onze vacatures op www.flexvet.nl.

Lees meer

Werken aan de voedselveiligheid in Nederland?

Kom werken bij de NVWA als toezichthoudend dierenarts!

In opdracht van de NVWA zoeken wij voor keuringswerkzaamheden voor witvlees en roodvlees

meerdere TOEZICHTHOUDEND DIERENARTSEN (practitioners) (m/v)

in de regio’s Noord en Oost Nederland. (Noord Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssen, Gelderland)

Een baan voor langere tijd waarbij u werkzaam bent in een innovatieve bedrijfstak met veel oog voor dierenwelzijn.

De werkzaamheden bestaan uit het toezichthouden op keuringen en verzorgen van de administratieve afhandeling en afgeven van exportcertificaten van keuringswerkzaamheden in slachterijen.
U houdt toezicht op het welzijn van dieren. U controleert het naleven van de regels in slachthuizen, Indien nodig en gewenst, treft u passende maatregelen. U adviseert over de uitvoering van wet- en regelgeving in de praktijk. Uw werkplek is binnen de grote, middelgrote en kleine slachterijen.

De opleiding start 28/1, 4/2 en 18/2 en bestaat uit een theoretisch gedeelte en training-on-the-job van 200 uren. De inwerkperiode strekt zich uit over een periode van een aantal maanden. Na een beoordeling of de werkzaamheden uitgevoerd worden zoals vereist, kan de nieuwe medewerker zelfstandig tewerkgesteld worden.

Indien u belangstelling heeft stuur dan uw actuele CV en motivatiebrief naar info@flexvet.nl.
De sluitingsdatum voor deze vacature is 7 januari 2019.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Yvonne van Roon of Ferdi Demir 053-5725548 of info@flexvet.nl

Lees meer

Kom jij als Consultant Arbeidsbemiddeling m/v ons team versterken?

Doordat wij volop groeien zijn wij op zoek naar een fulltime collega die communicatief sterk is,
pro-actief en graag verantwoordelijkheid draagt. FlexVet biedt jou een uitdagende baan in een gemotiveerd team met volop mogelijkheden voor persoonlijke groei.

Lees meer

Veterinarians M/F (gesloten)

For the purpose of an increase in surveillance and export certification of products of animal origin; Flexvet is looking for veterinarians on behalf of the Netherlands Food and Consumer Product Safety Authority (NVWA). Are you interested?

Lees meer

Werken aan de voedselveiligheid in een dynamische werkomgeving?

In opdracht van de NVWA zoeken wij voor keuringswerkzaamheden voor zowel rood- als witvlees in de regio’s Noord, Oost en Zuid Nederland en op Texel

meerdere  TOEZICHTHOUDEND DIERENARTSEN (practitioners)  (m/v)

Een baan voor langere tijd waarbij u werkzaam bent in een innovatieve bedrijfstak met veel oog voor dierenwelzijn

Lees meer

Vacature Consulent arbeidsbemiddeling (m/v) bij FlexVet (Voorzien!)

FlexVet is een uitzend- en detacheringsbureau in de veterinaire branche. Een niche markt waarin FlexVet marktleider is. FlexVet bedient vanuit één vestiging in Haaksbergen haar klanten in heel Nederland en sinds kort ook in de UK. Accounts zijn dierenartsenpraktijken, overheidsinstanties, publieke en private (branche)organisaties en bedrijfsleven binnen het veterinaire werkveld en volksgezondheid. Onze doelgroepen zijn dierenartsen, paraveterinairen en overige personen met een relevante opleiding. Wij bemiddelen in vaste banen en waarnemingen.

In verband met de zwangerschap van één van onze medewerksters zoeken wij per direct een Consulent Arbeidsbemiddeling (m/v).

 

Lees meer

Arbeid in regeerakkoord

De arbeidsrechtelijke maatregelen in het nieuwe regeringsakkoord.

In het regeringsakkoord staan veel nieuwe arbeidsrechtelijke maatregelen. Deze zijn niet direct van kracht geworden bij het aantreden van de nieuwe regering. Voor de meeste van deze maatregelen geldt dat ze eerst in de vorm van wetsvoorstellen aan de Tweede- en daarna aan de Eerste Kamer ter goedkeuring moeten worden aangeboden. En wat te verwachten viel gebeurt nu ook. Namelijk dat veel van de Wet Werk en Zekerheid en de Wet DBA wijzigen of zelfs vervallen. Navolgend een aantal belangrijke voorstellen die gedaan zullen worden.

Lees meer

Werken aan de voedselveiligheid in een dynamische omgeving? (gesloten)

Voor de NVWA zoeken wij voor keuringswerkzaamheden in Pluimveeslachterijen in de wijde omgeving van Apeldoorn

meerdere  TOEZICHTHOUDEND DIERENARTSEN (practitioners)  (m/v)

Een baan voor langere tijd waarbij u werkzaam bent in een innovatieve bedrijfstak met veel oog voor dierenwelzijn.

In het volgende filmpje maakt u kennis met een dierenarts bij de NVWA en ziet u hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet.

Lees meer

Expovet Gent 28 en 29 oktober 2017

FlexVet was afgelopen weekend aanwezig op de Expovet in Gent. Een jaarlijkse vakbeurs voor de dierenarts, die dit jaar voor de 27e keer plaatsvond. De beurs wordt volledig georganiseerd door de studenten diergeneeskunde van de Universiteit Gent. Een prestatie van formaat.

Lees meer

Het Nevenwerkzaamhedenbeding.

Regelmatig wordt het dierenartsen of paraveterinairen in loondienst van een praktijk verboden  om nevenwerkzaamheden te verrichten of er nog een tweede baan naast te hebben. Kan dat zomaar en is dat nog van deze tijd?

Lees meer

Dorien 12½ jaar in dienst bij FlexVet!

Op 1 oktober was DORIEN 12½  jaar werkzaam bij FlexVet. Uiteraard hebben we dit niet zomaar voorbij laten gaan. Van harte gefeliciteerd!

Lees meer

Krapte op de arbeidsmarkt

Het is nog maar vijf jaar geleden dat de jonge net afgestudeerde dierenartsen in de rij stonden voor een baan. Een praktijk kon na plaatsing van een personeelsadvertentie tientallen sollicitatiebrieven tegemoet zien. Jonge dierenartsen waren zelfs bereid “om niet” mee te lopen of mee te werken om maar werkervaring op te doen en hun CV…

Lees meer

Op zoek naar een baan in de veterinaire sector?

Op dit moment hebben wij veel waarnemingen en vaste banen bij praktijken door heel Nederland. Er zijn mogelijkheden voor ervaren en minder ervaren dierenartsen. Zowel fulltime als parttime. Zie hiervoor de pagina vacatures of neem telefonisch contact met ons op 053-5725548.

Lees meer