Voor paraveterinairen en overig veterinair personeel

Actueel

Kom jij als Consultant Arbeidsbemiddeling m/v ons team versterken?

Doordat wij volop groeien zijn wij op zoek naar een fulltime collega die communicatief sterk is,
pro-actief en graag verantwoordelijkheid draagt. FlexVet biedt jou een uitdagende baan in een gemotiveerd team met volop mogelijkheden voor persoonlijke groei.

Lees meer

Veterinarians M/F

For the purpose of an increase in surveillance and export certification of products of animal origin; Flexvet is looking for veterinarians on behalf of the Netherlands Food and Consumer Product Safety Authority (NVWA). Are you interested?

Lees meer

Werken aan de voedselveiligheid in een dynamische werkomgeving?

In opdracht van de NVWA zoeken wij voor keuringswerkzaamheden voor zowel rood- als witvlees in de regio’s Noord, Oost en Zuid Nederland en op Texel

meerdere  TOEZICHTHOUDEND DIERENARTSEN (practitioners)  (m/v)

Een baan voor langere tijd waarbij u werkzaam bent in een innovatieve bedrijfstak met veel oog voor dierenwelzijn

Lees meer

Vacature Consulent arbeidsbemiddeling (m/v) bij FlexVet (Voorzien!)

FlexVet is een uitzend- en detacheringsbureau in de veterinaire branche. Een niche markt waarin FlexVet marktleider is. FlexVet bedient vanuit één vestiging in Haaksbergen haar klanten in heel Nederland en sinds kort ook in de UK. Accounts zijn dierenartsenpraktijken, overheidsinstanties, publieke en private (branche)organisaties en bedrijfsleven binnen het veterinaire werkveld en volksgezondheid. Onze doelgroepen zijn dierenartsen, paraveterinairen en overige personen met een relevante opleiding. Wij bemiddelen in vaste banen en waarnemingen.

In verband met de zwangerschap van één van onze medewerksters zoeken wij per direct een Consulent Arbeidsbemiddeling (m/v).

 

Lees meer

Arbeid in regeerakkoord

De arbeidsrechtelijke maatregelen in het nieuwe regeringsakkoord.

In het regeringsakkoord staan veel nieuwe arbeidsrechtelijke maatregelen. Deze zijn niet direct van kracht geworden bij het aantreden van de nieuwe regering. Voor de meeste van deze maatregelen geldt dat ze eerst in de vorm van wetsvoorstellen aan de Tweede- en daarna aan de Eerste Kamer ter goedkeuring moeten worden aangeboden. En wat te verwachten viel gebeurt nu ook. Namelijk dat veel van de Wet Werk en Zekerheid en de Wet DBA wijzigen of zelfs vervallen. Navolgend een aantal belangrijke voorstellen die gedaan zullen worden.

Lees meer

Werken aan de voedselveiligheid in een dynamische omgeving?

Voor de NVWA zoeken wij voor keuringswerkzaamheden in Pluimveeslachterijen in de wijde omgeving van Apeldoorn

meerdere  TOEZICHTHOUDEND DIERENARTSEN (practitioners)  (m/v)

Een baan voor langere tijd waarbij u werkzaam bent in een innovatieve bedrijfstak met veel oog voor dierenwelzijn.

In het volgende filmpje maakt u kennis met een dierenarts bij de NVWA en ziet u hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet.

Lees meer

Expovet Gent 28 en 29 oktober 2017

FlexVet was afgelopen weekend aanwezig op de Expovet in Gent. Een jaarlijkse vakbeurs voor de dierenarts, die dit jaar voor de 27e keer plaatsvond. De beurs wordt volledig georganiseerd door de studenten diergeneeskunde van de Universiteit Gent. Een prestatie van formaat.

Lees meer

Het Nevenwerkzaamhedenbeding.

Regelmatig wordt het dierenartsen of paraveterinairen in loondienst van een praktijk verboden  om nevenwerkzaamheden te verrichten of er nog een tweede baan naast te hebben. Kan dat zomaar en is dat nog van deze tijd?

Lees meer

Dorien 12½ jaar in dienst bij FlexVet!

Op 1 oktober was DORIEN 12½  jaar werkzaam bij FlexVet. Uiteraard hebben we dit niet zomaar voorbij laten gaan. Van harte gefeliciteerd!

Lees meer

Krapte op de arbeidsmarkt

Het is nog maar vijf jaar geleden dat de jonge net afgestudeerde dierenartsen in de rij stonden voor een baan. Een praktijk kon na plaatsing van een personeelsadvertentie tientallen sollicitatiebrieven tegemoet zien. Jonge dierenartsen waren zelfs bereid “om niet” mee te lopen of mee te werken om maar werkervaring op te doen en hun CV…

Lees meer

Op zoek naar een baan in de veterinaire sector?

Op dit moment hebben wij veel waarnemingen en vaste banen bij praktijken door heel Nederland. Er zijn mogelijkheden voor ervaren en minder ervaren dierenartsen. Zowel fulltime als parttime. Zie hiervoor de pagina vacatures of neem telefonisch contact met ons op 053-5725548.

Lees meer